k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Newsletter

  Follow us

  Get inspired

  Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

   Søg

   FAQ – Ofte stillede spørgsmål

   Ofte stillede spørgsmål

   Her kan du få svar på nogen af de oftest stillede spørgsmål.

   + - Er Botox farligt?

   Nej, Botox er ikke farligt. Men rygtet er opstået, fordi det virkningsfulde stof i botox er giftstoffet Botulinumtoxin, der virker muskelafslappende. Når det bliver brugt i kosmetisk øjemed, anvendes der en meget lille dosis i netop de områder man ønsker at få musklen til at trække sammen og dermed slappe af. Botulinumtoxin er biologisk nedbrydeligt og virkningen aftager derfor igen. En behandling holder mellem 3 og 6 måneder.

   + - Hvad er forskellen på Botox og en ikke-permanent filler?

   Begge dele bruges mod rynker og bliver injiceret ind i huden. Botox injiceres i musklen under huden og en ikke-permanent filler i selve huden.
   Filler virker på permanente rynker ved at tilføre volumen og dermed udglatte rynkerne, hvor Botox virker på de mimiske rynker, så de bliver mindre synlige.

   + - Kan mænd også få kosmetisk behandling?

   JA! det kan de og flere får det, men ikke alle taler om det. Det opleves klart, at der i takt med et større fokus på kosmetiske behandlinger, at emnet er blevet mindre tabulagt. Det har medvirket at flere mænd også, får lyst til at forbedre og vedligeholde sig selv, ift at se mere friske og glade ud.

   You don't have permission to register
   X