k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Newsletter

  Follow us

  Get inspired

  Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

   Søg

   kemisk peeling la cour

   KEMISK PEELING

   Kemisk peeling er en effektiv metode, der fokuserer på at forbedre hudens sundhed, tekstur og udseende. Denne procedure involverer anvendelse af bl.a. udvalgte frugtsyrer indenfor AHA (alfa hydroxysyrer) gruppen samt retinol.

    

   AHA-syrer såsom glykolsyre, citronsyre og mandelsyre, virker ved at trænge ind i hudens øverste lag og skånsomt eksfoliere døde hudceller. Dette resulterer i en forbedring af hudens struktur og udstråling. Samtidig kan produktet trænge ind i porerne og eksfoliere indefra og ud. Dette er særligt effektivt til behandling af akne og urenheder samt reduktion af overskydende talgproduktion.

    

   Retinol, en form af A-vitamin, stimulerer kollagenproduktionen dybt i huden og øger cellefornyelsen. Dette bidrager til en glattere hudtekstur, reducering af fine linjer og rynker samt en mere ensartet hudtone. Valget af peelingtype og styrke afhænger af individuelle behov og mål.

    

   Et behandlingsforløb består typisk af 4-6 sessioner med 3-4 ugers interval for at opnå optimale resultater. Afhængigt af hudtilstanden og ønskede forbedringer, kan der være behov for yderligere vedligeholdelsesbehandlinger 2-4 gange årligt.

   Før behandlingen

   Forud for den første kemiske peeling vil man udføre en grundig hudanalyse og vurdering for at tilpasse behandlingen til de individuelle behov. Til konsultationen diskuteres forventninger, mål og eventuelle bekymringer, så der kan udarbejdes en skræddersyet behandlingsplan.

   For at opnå det bedste resultat af behandlingen og samtidig reducere risici for komplikationer, er det vigtigt at huden fremstår normalt på behandlingsdagen.
   Behandlingen tilbydes ikke ved tegn på infektioner i området såsom herpes udbrud eller vorter og samtidig være uden åbne sår. Du bedes fremmøde uden make-up og påført selvbruner i det behandlede område. Det er desuden vigtigt at huden ikke er stærkt solpigmenteret.

   Overholdes ovennævnte forholdsregler ikke, aflyses eller udskydes behandlingen. Og vi aflyser i tilfælde, hvor vi vurderer, at der er øget risiko for bivirkninger.

   Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før en behandling kan påbegyndes.

   Under behandlingen

   Behandlingen indledes med en grundig ansigtsrens med cleanser produkt. Herefter påføres det valgte peeling produkt jævnt på huden. Produktet vil forblive på huden i en kort periode, hvor hudreaktion observeres omhyggeligt. Eksponeringstiden på huden styres nøje afhængigt af din tolerance og hudens reaktion. Den maksimale eksponeringstid vil dog ikke overstige 5 minutter.
   For AHA-syrerne påført huden vil disse blive neutraliseres med en spray, som stopper processen i huden. Herefter vil der blive påsmurt en lindrende creme med solfaktor.

   Efter behandlingen

   Efter behandlingen med kemisk peeling kan der være en let rødme, afskalning og øget følsomhed overfor sollys. Disse reaktioner er almindelige afhængigt af styrken på produktet, og aftager normalt indenfor få dage. For at opretholde og forlænge resultaterne anbefales det at følge hudpleje anbefalinger. Det er vigtigt at huden i det behandlede område ikke udsættes for unødig sol i 1 uge efter behandling og samtidig påføres solcreme med faktor 50.

   Bivirkning/risici

   De fleste vil opleve milde og forbigående bivirkninger som rødme og afskalning af huden. Dette foretager sig typisk indenfor et par dage.
   I sjældne tilfælde kan der opstå hyperpigmentering eller infektion. Risikoen for dette er større hvis huden er kraftigt solpigmenteret, ved overbehandling eller at man piller i ansigtet efter behandlingen.

   Ved en uventet reaktion i huden efter din behandling, er det vigtigt at kontakte klinikken.

   Kontraindikationer

   Allergier over for ingredienserne i peeling-produkterne.

   Graviditet eller amning.

   Aktiv infektion eller åbne sår på huden i behandlingsområdet.

   Visse hudsygdomme samt hudkræft i behandlingsområdet.

   Solpigmenteret hud eller ved nylig solarie brug indenfor 4 uger.

   Behandling med isotretinoin eller lignende medicin.

   Kendt tendens til keloid ar.

   Samtykke

   Efter at have læst den skriftlige information modtages mundtlig information, hvor der er mulighed for at stille uddybende spørgsmål. Behandlingen gives først efter der er afgivet samtykke og kræver ingen betænkningstid fra den mundtlige information er givet. Du er velkommen til at medbringe en bisidder. 

   I henhold til databeskyttelsesordningen giver jeg som kunde hermed mit samtykke til, at klinikken må kontakte mig per mail og telefonisk ud fra de oplysninger jeg har givet.

   Dato og næste opdatering: Udarbejdet maj. 2023 af speciallæge Ali Tareen. Seneste version aug 2023, speciallæge i dermatologi Ali Tareen. Næste opdatering aug 2025.

   PRISER

   Forundersøgelse

   DKK 0

   · 48 timer før behandling

   Kemisk peel – fra Neostratas med enten citronsyre, mandelsyre eller glycolsyre eller som kombination

   DKK 1.300

   Retinol syre

   DKK 1.300

   Forløb med 3 x behandlinger med 4-6 ugers interval

   DKK 3.400

   Alle priser er inkl. moms. Afbud skal ske senest 24 timer inden behandling, ved forsent afbud opkræves 50% af  behandlingens pris.

   You don't have permission to register
   X