k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Newsletter

  Follow us

  Get inspired

  Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

   Søg

   Fraktioneret CO2 laser

   Hudforyngende laserbehandling

   CO2 laser er den mest potente og hudforyngende laserbehandling på markedet. Laseren er ideel til overfladebehandling af solskader, pigmentpletter, grove porer, let kreppet hud samt dybere hudforandringer som ar, fine linjer og rynker på små eller større områder. Derudover er den særligt velegnet til at reducere ujævnheder i huden og give en glattere og fastere hudtekstur og skabe en smukkere og mere ensfarvet glød i huden.

   CO2 laser er en ablativ laser. Ablativ betyder at laseren fjerner en mindre del af huden. Fraktioneret betyder at kun en mindre del eller fraktion af huden behandles direkte af laseren, hvorimod størstedelen ikke behandles direkte. Ved fraktioneret CO2 laser opvarmes punkter i huden, som fordamper og efterlader små huller i 1-2 mm dybde. Ved at behandle huden punktvis sikrer man en mere skånsom behandling med en hurtigere opheling og færre gener i efterforløbet. Vi anvender en af de nyeste CO2 lasere, som efterlader meget fine huller med en diameter på 0,16 mm. Derfor vil huden se mindre prikket ud i månederne efter laserbehandlingen sammenlignet med ældre teknologi.

   Ved selve opvarmningen fjernes en mindre del af overhuden. Huden stimuleres herefter til at gendanne sig og synlige skader på huden formindskes. Den indirekte varme i de dybere hudlag øger dannelsen af kollagen og elastiske fibre, som får huden til at trække sig lidt sammen, hvorved linjer, rynker og ar udglattes. Dannelse af glykosaminer øges i huden. Disse virker som fugtbindere og forbedrer hudens fugtindhold, som dermed får en smukkere glød.

   Før behandling

   Forud for første behandling fremmøder man til en lovpligtig forundersøgelse hos vores erfarne hudlæge.  Her vurderes huden og en behandlingsplan gennemgås med udgangspunkt i dine ønsker. Der foretages i gennemsnit 2-3 behandlinger med ca. 6-8 ugers interval. 

   Ved forundersøgelsen vejleder vi bl.a. hvordan huden optimalt kan plejes op til laser behandling for at opnå den bedst mulige effekt. Desuden gennemgår vi hvilken smertestillende og evt. antibiotisk behandling, du bør have i forbindelse med CO2 laser behandlingen. Recepter udskrives til dette.

   For at opnå det bedste resultat af behandlingen og samtidig reducere risici for komplikationer, er det en forudsætning af huden er så bleg som mulig. Derfor bør man undlade at solbade, gå i solarium eller anvende selvbruner fra 4 uger før behandlingen og til 4 uger efter behandling. Af samme årsag kan det være vanskeligere at behandle kunder med mørkere hudtype.

   Såfremt at forholdsregler overholdes og man har anvendt solcreme med faktor 50 med både UVA og UVB filter, så kan vi behandle dig hele året.

   Huden skal desuden fremstå normal uden infektioner i området eller åbne sår.

   Overholdes ovennævnte forholdsregler ikke, aflyses eller udskydes behandlingen. Og vi aflyser i tilfælde, hvor vi vurderer, at der er øget risiko for bivirkninger.

   Områder som kan behandles med CO2 laser:

   Hvilke mindre områder kan behandles effektivt med CO2 laser?

   • Omkring øjnene.
   • Omkring munden.
   • Begge kinder.
   • Næse og mellem bryn.
   • Pande.
   • Begge tindinger.

   Hvilke større områder kan behandles effektivt med CO2 laser?

   • Ansigt inkl. øjenlågsløft.
   • Hals.
   • Decolleté.
   • Strækmærker.

   Kan behandlingen kombineres med andre kosmetiske behandlinger?

   CO2 laser behandlinger kan med fordel kombineres med botulinum toksin, non-permanente fillers, peelinger og hudplejende cremer. Dette gennemgås ved forundersøgelsen. 

   Under behandling

   Det er en fordel at fremmøde uden makeup på dagen. Senest 1 time inden behandling afrenses huden. Herefter påsmøres en lokalbedøvende creme på huden, som skal virke i 1 time inden behandlingen påbegyndes.
   Den lokalbedøvende creme fjernes, når du er klar til behandling. Det behandlede område fotograferes. Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før en behandling kan påbegyndes.

   Under behandlingen kan området ved behov blive optegnet. Du vil derefter få påført laserbriller for at beskytte øjnene inden at behandlingen indledes.
   Behandlingen kan føles som en let varmende og prikkende fornemmelse. Nogle hudområder kan være mere følsomme end andre, men smertestillende tabletbehandling forud er som regel ikke nødvendigt. Selve behandlingen tager 15 – 20 minutter.

   Efter behandling

   Efter behandlingen med CO2 laser vil nogle opleve en let brændende fornemmelse i huden, som aftager indenfor et par timer. Man kan med fordel gå en tur i køligt vejr for at lindre på dette. Huden vil også blive gradvist rød og hævet over det første døgn samt væske lidt. Dette aftager selv efterfølgende i løbet af få dage. Man kan med fordel sove med hovedet højt for at begrænse hævelsen omkring øjenomgivelserne. Det er vigtigt at påsmøre det behandlede område med antibiotika salve 3 gange dagligt i 5 dage, som udleveres på recept, for at forebygge infektion.

   Dagen efter behandling kan huden vaskes 2-3 gange dagligt med mild ansigtsrens og dup tørres forsigtigt efter behov.

   Efter 2-3 dage danner huden små skorper, som føles ru i overfladen og kan klø. Dette er ganske normalt forekommende og skorperne løsner sig indenfor 4-6 dage. Det er vigtigt at tilføre fugt til huden i denne fase og samtidig undgå at pille i huden for at forebygge infektion. På klinikken får du råd og vejledning i den optimale pleje af huden efter behandlingen.

   Det er yderst vigtigt at anvende solbeskyttelse, da det minimerer risikoen for visse bivirkninger til behandlingen. Derfor genoptages brugen af solcreme efter 1 uge. 

   Helingen varer typisk op til 1 uge før at resultatet kan ses. Det fulde resultat opnås 6 måneder efter sidste behandling grundet den pågående dannelse af nye fibre i huden. Huden vil her se 5-10 år yngre ud. Resultatet kan holde i årevis og forsvinder først i takt med at man ældes.

   Der aftales kontrol på klinikken efter 1 uge.

   Bivirkninger/risici

   I sjældne tilfælde kan der opstå infektioner i det behandlede område med tiltagende varme, smerter, rødme og hævelser eller smertende blæredannelse. Dette bør vurderes af læge og behandles med tabletter.

   Øget pigmentering efter laser behandling er en sjælden komplikationer, men ses oftere hos personer med mørk hudtype eller med kendt pigmentforstyrrelse i huden. Disse personer kan med fordel forbehandle deres hud med afblegende behandlinger forud for CO2 laser behandling for at begrænse deres risiko for pigmentforstyrrelser. Pigmenttab kan ligeledes forekomme og ses oftest i forbindelse med infektioner eller kraftig behandling. Visse pigmentforstyrrelser kan behandles efterfølgende.

   Arvæv efter laser behandling er yderst sjældent og ses primært ved forudgående infektioner til det behandlede område.
   Ved en uventet reaktion i huden efter din behandling, er det vigtigt at kontakte klinikken.

   Kontraindikationer

   • Graviditet eller amning.
   • Brug af medicin/cremer, der forårsager lysfølsomhed.
   • Aktiv infektion eller åbne sår på huden i behandlingsområdet.
   • Kendt tendens til keloid ar.

   Samtykke

   Efter at have læst den skriftlige information modtages mundtlig information, hvor der er mulighed for at stille uddybende spørgsmål. Behandlingen gives først efter der er afgivet samtykke og kræver minimum 48 timers betænkningstid fra den mundtlige information er givet. Du er velkommen til at medbringe en bisidder. I henhold til databeskyttelsesordningen giver jeg som kunde hermed mit samtykke til, at klinikken må kontakte mig per mail og telefonisk ud fra de oplysninger jeg har givet.

   PRISER

   Forundersøgelse

   DKK 0

   · 48 timer før behandling

   Mindre områder omkring mund/øjne

   DKK 5.000

   Pr. område

   Helt ansigt

   DKK 9.000

   Pr. behandling

   Helt ansigt, hals og decolté

   DKK 15.000

   Pr. behandling

   Knopper og dimser

   DKK 1.500

   Max 3 stk.

   Knopper og dimser

   DKK 2.800

   Max 6 stk.

   Alle priser er inkl. moms. Afbud skal ske senest 24 timer inden behandling, ved forsent afbud opkræves 50% af  behandlingens pris.

   You don't have permission to register
   X